Muut sivustot

Opiskelukoulu ei ole ainoa lukiolaisille tarkoitettu sivustoni! Tämän lisäksi tarjoan myös lukion terveystiedon opiskeluun materiaaleja Terveystietotärpeissä ja lukion biologian opiskeluun materiaaleja Biologiikassa. Tällä sivulla on näistä sivustoista lyhyet esittelyt.

Terveystietotärpit ovat Biologiikan kaltainen sivusto, paitsi että biologian sijaan se keskittyy terveystietoon. Lääkisopinnoissa terveystieto on tullut tutuksi, ja huomasin, ettei hyviä lukion terveystietoon materiaaleja tarjoavaa nettisivuja ole aiemmin ollut. Päätin siis tehdä sellaisen itse!

Terveystietotärpit tarjoavat kaiken tarpeellisen lukion terveystiedon opiskeluun: muistiinpanot, videot ja tehtävät. Sekä tietysti niitä tärppejä kokeeseen!

Tervetuloa tutustumaan!

Tuskastuin lukiolaisena siitä, ettei netistä löytynyt hyviä materiaaleja biologian opiskeluun. Siksi perustin Biologiikan.

Sivuilta löytyy muistiinpanojen omaisia artikkeleita, kurssien kertauskirjoja, aiheita käsitteleviä videoita, monivalintatehtäviä ja paljon muuta.

Biologiikalla on oma sähköpostilistansa nimeltä Tuma, johon liittyessään (täysin ilmaista!) saa kattavat kertauskirjat kaikista lukion viidestä biologian kurssista. Jos valmistautuu biologian kirjoituksiin tai esimerkiksi lääkiksen pääsykokeeseen, niin Biologiikassa on myös maksullinen jäsenpalvelu Opiskelupaketti. Opiskelupaketti sisältää kaiken, mitä lukiolainen voi tarvita biologian kurssien opiskelemiseen.

Jaa tämä sivu:
Siirry sivun alkuun