Opiskelukoulu

Morjesta,

olen Jani: lääketieteen ja psykologian opiskelija, innokas juoksija ja kehno kitaristi. Olen myös lukion biologiaan keskittyvän Biologiikan ja lukion terveystietoa opettavan Terveystietotärppien takana.

Olen opiskelu-urani aikana kiinnostunut erityisesti oppimisesta ja opiskelusta, ja olen huomannut mielenkiintoisen seikan: Aika harva opiskelija osaa opiskella tehokkaasti! Itse en ainakaan osannut, ennen kuin otin opiskelutaitojen kehittämisen asiakseni.

Samalla, kun opiskelutaitoni ovat karttuneet, olen huomannut, kuinka tehokasta opiskelu voi olla: Vaikka opiskelen lääketiedettä ja psykologiaa ja saan hyviä arvosanoja, en ikinä opiskele päivässä muutamaa tuntia kauempaa. Hyvien opiskelutaitojen avulla minulle jää aikaa muuhunkin kuin opiskeluun.

Loin Opiskelukoulun, koska haluan opettaa muutkin opiskelijat oppimaan tehokkaasti. Tervetuloa siis mukaan!

Lisää opiskelufilosofiastani voit lukea täältä: Miksi opiskelutaidot ovat tärkeitä?

Jos olet todella kiinnostunut opiskelutaidoista, suosittelen liittymään sähköpostilistalleni alla olevan lomakkeen avulla. Samalla saat e-kirjan kolmesta tärkeimmästä opiskelutekniikasta täysin ilmaiseksi!

– Jani

jani ijas

3 tärkeintä opiskelutekniikkaa

Liittymällä Opiskelukoulun sähköpostilistalle saat ilmaiseksi e-kirjan ”3 tärkeintä opiskelutekniikkaa, joita ei koulussa kerrota”!

Tietosuojaseloste

Opi enemmän ja nopeammin

Ota yhteyttä

    Jaa tämä sivu:
    Siirry sivun alkuun